Een van de snelst groeiende sectoren is de logistieke sector. Vrachtwagenchauffeurs spelen hierbij een belangrijke rol. Het is een baan met veel verantwoordelijkheid en uitdagingen, maar het vereist wel het juiste rijbewijs. Heb jij altijd al de droom gehad om vrachtwagenchauffeur zonder rijbewijs te worden? Dan ben je bij onze driving academy aan het juiste adres! In deze blog vertellen we je alles over hoe je jouw C en CE-rijbewijs kan behalen en jezelf kan klaarstomen voor een baan als vrachtwagenchauffeur.

Driving academy

Onze driving academy biedt jou de mogelijkheid om jouw C en CE-rijbewijs te behalen. Daarbij staan kwaliteit en efficiëntie voorop en nemen we jouw ontwikkeling als vrachtwagenchauffeur uiterst serieus. Onze instructeurs zijn ervaren en zorgen ervoor dat jij alle kneepjes van het vak onder de knie krijgt en jezelf ontwikkelt tot een ervaren vrachtwagenchauffeur.

Lessen voor jou

Naast de deskundige instructeurs, hebben we ook twee eigen lestransportmiddelen. Hierdoor kunnen wij lessen op maat aanbieden op onze eigen locatie én op diverse locaties in de buurt. Denk hierbij aan ‘echte’ routes uit de praktijk, zodat jij tijdens je lessen leert om te gaan met alle situaties die je als vrachtwagenchauffeur tegen komt.

Kosteloze opleiding

Het behalen van het C en CE-rijbewijs kost vaak behoorlijk wat geld, maar wij bieden deze opleiding kosteloos aan. Dat betekent dat jij je geen zorgen hoeft te maken over de kosten voor de opleiding en zich volledig kunt concentreren op het behalen van het rijbewijs en de ontwikkeling tot een professionele vrachtwagenchauffeur.

Alle kennis in huis halen

Het behalen van het C en CE-rijbewijs houdt niet op bij alleen de rijlessen en praktijkexamen doen. Onze driving academy gaat nog een stapje verder en biedt ook theorielessen aan om ervoor te zorgen dat jij alle benodigde kennis in huis hebt om veilig en verantwoord aan het werk te kunnen gaan als vrachtwagenchauffeur.

Ben jij klaar om de volgende stap te zetten in je carrière en te starten als vrachtwagenchauffeur? Dan is onze driving academy wellicht de beste plek om de eerste stap te zetten. Bij ons leer jij stap voor stap alle belangrijke vaardigheden en les je op de beste manier voor de praktijk. Bovendien bieden we deze opleiding ook nog eens kosteloos aan! Ben je nieuwsgierig geworden naar onze aanpak en wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op en laat je informeren door onze deskundige medewerkers.