Linkbuilding


Hoger in Google
dankzij linkbuilding?

Linkbuilding is één van de drie speerpunten binnen zoekmachine optimalisatie en vormt daarmee een belangrijk aandeel in de organische resultaten voor een website. Websites hebben een bepaalde autoriteit nodig om goed te kunnen scoren binnen de zoekmachines en daarbij is linkbuilding één van de krachtigste manieren om dat op te bouwen. Bij Onlinte Twente zijn we dagelijks bezig om linkbuilding op hoog niveau uit te voeren en daarmee krachtige links te realiseren voor onze klanten.

 

Linkbuilding uitbesteden?

Wij zijn iedere dag bezig met het opzetten van linkbuilding campagnes waardoor er zeer effectief links verdiend kunnen worden, zo werken wij samen met veel andere marketing bureau's en SEO specialisten. Wij richten ons enkel op kwalitatieve en relevante backlinks en stemmen dit volledig af op de wensen van de klant. Daarnaast zijn we gespecialiseerd in het aanbrengen van diversiteit in het backlinkprofiel. Op deze manier bouwen wij voor onze klanten een natuurlijk profiel aan inkomende links op en behalen wij continue nieuwe successen.

Meer websitebezoekers met duidelijke zoek- en intenties naar je website
Het is onze core business
Kennis van zaken en altijd op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen
Met een doordachte strategie kiezen wij voor succes op de lange termijn
Betrokken, snel schakelen en met een persoonlijke benadering

Wij geloven in de kracht van autoriteit en daar is linkbuilding een belangrijk onderdeel van. Wij hanteren daarom een vaste werkwijze tijdens onze linkbuilding campagnes. Maar wat houdt deze werkwijze precies in?

Backlink analyse

Voordat we van start kunnen gaan kijken we naar het huidige linkprofiel van de website. Hierbij kijken we naar de inkomende backlinks en de daarbij behorende ankerteksten. Op basis daarvan kijken we welke linkbuildingstrategie het beste past om resultaat te behalen.

Duidelijke rapportage

De linkbuilding werkzaamheden kunnen nauwlettend in de gaten gehouden worden doordat we onze werkbestanden met jou delen. Hierdoor is er altijd inzicht in de gedane activiteiten. Geregistreerde uren en het aantal geplaatste backlinks. Zodra we van start gaan meten we de voortang van de posities.

Aanvullende adviezen

Aanvullend op het linkbuilding project monitoren we steeds jouw website. Aanvullende mogelijkheden om eerder de gewenste posities in Google te behalen zullen worden gedeeld en toegepast. Zo kijken we steeds verder naar de mogelijkheden om continue te verbeteren.

Waarom linkbuilding
zo belangrijk is

Online Twente is volledig op de hoogte van de laatste ontwikkelen en alle updates rondom het algoritme van Google. Naast het feit dat we op de hoogte zijn, zijn we altijd bezig om onze werkwijze te optimaliseren om zo ook tot nieuwe inzichten te komen. Daarmee ben jij verzekerd van een gedegen linkbuilding strategie en profiteer je constant van onze innovatieve linkbuilding technieken. Ook monitoren wij het linkprofiel van de concurrentie en gebruiken wij de kansrijke zoekwoorden waardoor we extra organisch verkeer kunnen genereren. De voortgang en alle werkzaamheden zullen altijd inzichtelijk zijn en iedere maand ontvang je van ons een uitgebreide rapportage.

hoger in google seoDe online groei van allesoverhondenrassen.nl van januari 2019 tot augustus 2019.

Op zoek naar een creatieve
strategische partner?

Met ruim 8 jaar ervaring in de online marketing wereld helpt Online Twente je met het behalen van je doelen en dromen.

Kom in contact