brillen website

Alles over brillen


Alles over brillen is er eentje
om trots op te zijn

Alles over brillen houdt continu de laatste trends op het gebied van brillenmode in de gaten en weet jou iedere keer te verassen met de nieuwste brillencollecties van bekende merken. Fashion voor de moderne modebewuste vrouw & man. Op Alles over brillen tref je iedere denkbare brillencollectie, ongestoord rondkijken naar een bril die bij jou past!

De laatste brillen trends en de nieuwste collecties merkbrillen vind je op Alles over brillen! Hoewel een bril in eerste instantie een medische behoefte is zijn brillen ook een modeaccessoires die je outfit helemaal af maakt.

De klantvraag

Hoe kunnen we ervoor zorgen dat we met het meest belangrijke zoekwoorden zoals “welke bril past bij mij” in de top 3 van de organische resultaten in Google komen?

De oplossing

Een kwalitatief linkprofiel speelt een grote rol in je uiteindelijke Google positie. Samen met de opdrachtgever hebben we allereerst de huidige situatie in kaart gebracht. Toen bleek dat de on-site optimalisatie er goed uitzag hebben we geadviseerd om linkbuilding in te gaan zetten.

Het resultaat

Met de inzet van kwalitatieve linkbuilding hebben we er mede voor gezorgd dat Alles over brillen hedendaags op positie 1 staat in de organische zoekresultaten van Google. Ook op andere relevante zoektermen staat Alles over brillen structureel in de top 3.


Goed scoren in Google

Op competitieve zoektermen is het lastig scoren in de hogere regionen van Google. Toch slaagt Alles over brillen hier al zo'n drie jaar in. Onder meer dankzij de linkbuilding dienstverlening van Online Twente, die duidelijk zijn vruchten afwerpt. “Hoe hoger je in de zoekmachine komt, hoe meer bril zoekende consumenten je weten te bereiken!”

Top 3 posities in Google

Toen de website online stond waren de posities nog dramatisch, de meeste zoekwoorden stonden op pagina 3 en verder. Inmiddels is Alles over brillen flink gestegen. “De afgelopen jaren zitten we in Google flink in de lift en ranken we over de gehele linie rond positie 3. Dat maakt in de praktijk een flink verschil voor ons ten opzichte van de eerdere situatie.”

KeywordsNulmeting in GoogleNa inzet linkbuilding
Welke bril past bij mij241
Brillentrends 2020131
Ronde brillen323


Investeren in linkbuilding

Met kwalitatieve linkbuilding zorg je ervoor dat je algehele Google posities verbeteren. Dat is niet zo vreemd. Want door kwalitatieve linkbuilding zal Google je website als een autoriteit gaan zien.

brillen seo

In bovenstaande grafiek is te zien dat linkbuilding ervoor zorgt dat er over de hele linie meer bezoekers op de website terechtkomen.

Dat is niet zo vreemd. Want daar waar bijna niemand verder kijkt dan de eerste pagina van de zoekresultaten, hebben de bovenste 3 resultaten een aanzienlijk hogere doorklikratio.

Op zoek naar een creatieve
strategische partner?

Met ruim 8 jaar ervaring in de online marketing wereld helpt Online Twente je met het behalen van je doelen en dromen.

Kom in contact